Vecka 39

2016-10-02

Hej alla,

Strålande sol och vackra höstfärger har vi alla haft idag hoppas jag.
Vi hade 4 deltagare idag, vår vän och ersättare Maria kom 🙂 , en deltagare från förra promenaden och två nya deltagare.
Vi hade en fin promenad och en härlig meditation med sikte över Vallentuna sjön. Bengt guidade oss i en mindful eating övning. Där insåg jag vilken fin behållning jag själv haft under flera tillfällen vid måltider sedan förra veckans fruktstund.

Det var en lugn och fin tur.
Bästa hälsningar
Jessica och Bengt

2016-10-02

Till Rinkebyskogen kom det sex deltagare idag. Första söndagarna i oktober förra året kom det åtta resp. tio deltagare. Hoppas det inte beror på deltagaravgiften, att det är en trög start. Få se vad din insats kan göra Bengt! Men jag saknar notiserna under ”på gång” i Mitti. Den enda jag sett har annonserat är ”uppl-Väsby Mitti”. ”Mitti Täby” borde ju ha notis varje vecka eftersom vi tidigare haft flest deltagare därifrån. Veronika har hämtat affischer från Danderyds kommun.

Veronika var på Öland denna helg, men eftersom deltagarantalet varit så lågt tyckte vi  det inte fanns någon anledning att ta in en vikarie. En av deltagarna som var inne på sin tredje termin i Rinkebyskogen tackade övriga deltagare , att de kom och ökade på chanserna för fortsatta vandringar i vår.

Vi ser fram mot ett ökat deltagande!

Mf hälsning Irja

2016-09-29

Hej alla!
I torsdags började det regna lite smått 0930. Kl 1000 när vi skulle starta vräkte regnet ner och slutade med några skvättar vid ettiden. Det kom av naturliga skäl inte någon till Hasselskogen.
Med en mindful hälsning
Bengt

2016-09-26

Hej alla mindfulness guider!
Här kommer en liten rapport från vår kväll på Eriksö. Vi hade en fin kväll med sol och stundtals vind. Det kom fem deltagare varav tre nya och två från förra gången. I början av promenaden var det lugnt och inte så många förbipasserande men i slutet av promenaden var det några som joggade förbi oss. Vi avvek lite från stigen, vilket uppskattades av de som var med från förra tillfället. Vi hade fyra mindfulness övningar, Yvonnes ”andas med träden”, andrum, stensittning med meditation där vi föreslog deltagarna att följa molnen alternativt vågornas rörelser samt mindfull eating. Efter stensittningen gick vi tillbaka samma väg vilket även det uppskattades av deltagarna.

Hoppas att ni har det bra!
Vänliga hälsningar
Yvonne och Anna

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s