Vecka 40

2016-10-09
Rapport 3 från Vallentuna
Hej alla,
Igår hade vi vår tredje promenad i Vallentuna. Det småregnade på morgonen och vi var lite oroliga att det inte skulle komma någon. Men två deltagare dök upp! En ny som sett annons i lokaltidningen samt landskapsarkitekt Anders som varit med och initierat att promenaderna kom till Vallentuna. Han var även med första gången. Han hade kontaktat lokalpressen som sa att de kanske skulle komma (men inte kom), därför var han där.

Regnet hängde lite i luften och vi klarade oss nästan hela vägen. Efter halva sinnenas stig kom regnet, passande nog under lyssnaövningen. Vi gjorde andningsankaret, tyst långsam promenad, stensittning, mindful eating och sinnesstig. Vi drog över lite på tiden men deltagarna tyckte det var ok. Vi diskuterar hur vi kan justerar lite till nästa gång, vad som går att korta ner eller göra annorlunda för att hålla tiden.
Nu hoppas vi på uppehåll och att fler ”gamla” och nya deltagare kommer nästa gång!
Hälsning från Jessica och Marie.

2016-10-09
Hej alla! I dag var det småruggigt väder o. jag trodde först att det inte skulle komma några deltagare, men en tapper ”gammal”deltagare dök upp. Kul 👍
Vi hade landningsövning vid äppelträdet, tyst vandring, sinnesövningar vid stockarna o. stubbsittning. Roligt med en deltagare som återkommer i ”ur o.skur” ⛅🌂☁
Hälsningar Veronika

2016-10-06
Hej alla! Rapport 3 Hasselskogen
Nu har det skett ett genombrott. Jag fick två entusiastiska deltagare, som sett annonsen i ”Vi i Väsby”. Solsken, lite blåsigt och kyligt men meditationen gick bra – Mindful eating.
Med en mindful hälsning/Bengt

2016-10-03
Hej!
Vi hade en fin tur men vackert höstväder i måndags i Vaxholm. Naturen bjöd oss på uppvisning av svanar med ungar på nära håll när vi hade stensittning samt lekande ekorrar under promenaden, härligt!
Tre deltagare kom, samtliga har varit med oss gångerna innan.
Ha det så gott!
God kväll
Anna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s