Rapport 9 vecka 38 Mindfulness i naturen

Här kommer den sista rapporten den här terminen från Veronika och Irja i Rinkebyskogen den 24 september:
”Hej alla!
Här kommer den sista rapporten från Rinkebyskogen för ht-17. Vi blev 9 st.varav en ny deltagare. Den här gången började vi på ett nytt sätt med en övn.i Enebygårds fina trädgård på baksidan. Varje deltagare fick prova på att gå en egen promenadslinga – Gående meditation – långsammare och långsammare. En prövning i mindfulness då vi hörde  glada barn i närheten 🙂 Efter det blev det en vanligt promenad till äppelträdet med en landningsövning.

Sen en tyst promenad till stockarna där Irja höll i en mycket uppskattad  mindful-eating- övning med ett blåbär som var och en plockade i skogen och ett gojibär från Kina, som Irja delade ut.

blåbär

Vi hoppade över skogsbadet i dag och gick i stället en tyst promenad med känselsinnet påkopplat till avslutningsplatsen.

Deltagarna undrade nu hur det ska bli med fortsättning på mindulness i naturen.

Vi återkommer till dem om detta efter vårat utvärderingsmöte som jag hoppas vi kan ha någon gång i mitten av oktober. Var och en som är intresserad  kan gärna nu tänka ut förslag och ta med till utvärderingsmötet. Ha en fin fortsättning på hösten.🍁

Irja och Veronika

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s