Rapport 13 vecka 40 Mindfulness i Naturen.

Här kommer den sista rapporten från våra mindfulnessturer i naturen hösten 2017.

Det är Noomi och Maria som genomfört sin senaste vandring i Tegelhagsskogen i Sollentuna den 7 oktober.

group-walking-in-forest

Det blev regn under hela vår mindfulness i Naturen vandring men helt otroligt nog kom det 7 stycken deltager!!! (inklusive vår kära Yvonne, hennes 2:a gång tillsammans med oss, tack Yvonne, det var trevligt) samt Maria och jag.
Två män kom faktiskt vilket alltid är trevligt tycker jag med att det blir blandat då det ofta är övervägande kvinnor än så länge.
Det kom mig ej till kännedom om hur de sett denna annons inför denna vecka, om det var i lokaltidningen eller via nätet.

Vi gjorde vår vanliga tur med först en presentation om vilka vi är och hur denna Mindfulness i Naturen:s för oss som guidar blivit till. Därefter gick vi igenom vad Mindfulness i Naturen handlar om och hur gott det påverkar oss människor med en läkande effekt osv.
Vi hade som tidigare en tyst vandring både i början av vår tur samt också i slutet innan vi samlades och reflekterade över lite hur var och en av dem hade upplevt vandringen.
Som tidigare blir oftast deras svar att det blir en skillnad på dit och tillbakavägen, med den tysta vandringen, då många upplever att man är mer fokus i sig själv och i det man upplever på vägen tillbaka efter en viss träning och varande i lugnet.
Maria och jag gjorde både sittande och stående meditation och trots regnet gick det riktigt bra.
Alla var mycket nöjda, en av dem var med föregående vecka.
Vi har nu haft sista gången för denna termin och fortsättning följer hur det kommer se ut och bli till våren. Vi ser med hopp fram emot mer av våra mindfulness i Naturen guidningar.

Allt gott alla mindfulness guider.
Varmaste hösthälsningar i regnet
Hälsningar
Noomi och Mariana den 7 oktober.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s