Vecka 38

2016-09-25

Idag gick vi första gången i Vallentuna. Bengt ersatte Marie. Vi fick en fin början med sol och det kom tre deltagare. Två deltagare var de som initierat projektet inom kommunen och den tredje deltagaren såg affischen i Täby kommunhus. Vi mötte ett par människor på stigen och vid ”stensittningen” så fick vi improvisera då ett par med hund satt vid bänken intill vår tänka plats. Vi spred därför ut oss för meditationsövningen. Vi hade lyssnarövningen i närheten av vägen och till nästa tillfälle förlänger vi övningen eller byter plats, då det var svårt för en deltagare att höra annat ljud än det från trafiken.

Deltagarna var mycket nöjda och vi ser dem helt säkert igen.

Bästa hälsningar

Jessica

2016-09-25

Hej alla!
Idag hade vi tre deltagare varav en ny.
Härligt väder med vindsus.
Hälsningar
Irja och Veronika

2016-09-22

I dag hade jag ingen deltagare i Upplands Väsby. Det är första gången det inträffar. Jag måste kolla hur marknadsföringen har skötts av Upplands Väsbys kommun inför nästa vecka. Hoppas det går bättre på söndag i Vallentuna för Jessica och Marie.. Jag rekade både Kullön och Montebello i våras. Men Mia i Vaxholm tyckte att tillgängligheten inte var tillräckligt bra. Montebello har en fantastisk meditativ miljö, så jag kan tänka mig den platsen till våren.

Mmh/Bengt

Waxholm rapport 1

Hej alla!

Igår gick vi första gången i Waxholm (jag-irja ersatte Anna denna gång). i hade tre deltagare (två av dem gick Naturskyddsföreningens mf-vandring i Hägernäs den 10 sept). Alla tre var Waxholmsbor. Det var en fantastisk kväll , vindstilla och sol. På elljusspåret fram till ”stensittningen” vid vattnet mötte vi/blev omsprungna av 4-5 personer. På sista sträckan däremot gick en jämn ström av hundar och livligt pratande människor. Det blev en utmanande övning, att sålla bort ljud. Waxholmsborna föreslog Kullön eller Montebello, men det är väl försent att ändra något nu med tanke på affischer. Skymning har vi ju haft i Stolpaskogen tidigare år. Det blir ju i stort sett bara sista gången som det mörknar. Lycka till på torsdag Bengt!

Irja och Yvonne

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s